fbpx

ART retreat NL

Win € 200,- korting

Wil jij ook graag 4 dagen schilderen in de Achterhoek

en deze super korting winnen?

Wacht niet te lang, deze actie duurt nog:

02
Days
:
 
20
Hours
:
 
22
Minutes
:
 
04
Seconds

You missed out!

Scroll naar beneden 

voor meer informatie

Ontdek de natuur in de Achterhoek

4 dagen volle focus op het verzamelen van inspiratie in de natuur. We gaan met allerlei verschillende oefeningen en technieken aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Er is ook veel ruimte om te praten over waar je naar toe wil met schilderen. De connectie met andere creatieve mensen wordt bij Art Retreats steeds als zeer waardevol ervaren. De boerderij ligt helemaal vrij in de natuur.

Hoe het werkt

01


Meld je aan voor de winactie via de button.

02


De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers.

03


De winnaar wordt per mail bekend gemaakt op 9 mei, houd dus je e-mail en spambox in de gaten!

Docent Marieke: schilderen met gelijkgestemden is het fijnste dat er is!

Ik vind het heel leuk om les te geven en wil je graag helpen om op een andere manier naar je werk te kijken. Zodat je volop kan genieten van het spelen met verf.

Reserveer nu je plek voordat alle plaatsen bezet zijn!

Schilderworkshops 21 t/m 24 juli 2021

4 dagen van 9.30-17.00u     


Normale prijs € 620,-

Deze prijs is inclusief 4 dagen lunch en diners. Koffie, thee en frisdrank staan voor je klaar. We gaan ook op schilderexcursie naar Kasteel Ruurlo.

We gebruiken acrylverf omdat die snel droogt. We werken op verschillende maten stevig papier, dat niet bubbelt als het nat wordt. Een lijst met materialen wordt gemaild zodra je je aangemeld hebt.
Als je vragen hebt kun je mailen naar:  marieke.kamperman@yahoo.com

De boerderij ligt aan de weg tussen Neede en Borculo op 1,3 km afstand van Hotel Berkel Palace. Borculo is een leuke stad met een mooi oud centrum en diverse restaurants.

Er kunnen maximaal 10 mensen mee doen met de schilder workshops. Dus als het idee je aanspreekt kun je beter niet te lang wachten met inschrijven.
In de boerderij zijn diverse atelierruimtes beschikbaar, zodat we makkelijk op 1,5m afstand van elkaar kunnen werken als dat nodig is. 
Maar omdat we nog steeds niet precies weten hoe het verder zal gaan met Corona bied ik een geld-terug-garantie als de workshops door Corona regels van de overheid toch niet door kunnen gaan. De hotelkamers zijn kosteloos te annuleren tot 14 juli.

Overnachten

Je kunt een kamer boeken bij hotel Berkel Palace, dit ligt aan een mooie zwemplas en op 1,3 km van de boerderij. 4 nachten voor €190,-  p.p. incl. ontbijt (bij 2 personen op een kamer). Voor een 1 persoons-kamer geldt een toeslag van € 110,-. 

Om deze reis ook haalbaar te maken voor mensen met een kleiner budget, bieden we de mogelijkheid aan om een tent of caravan bij de boerderij neer te zetten. Dit is heel basic kamperen (zonder elektriciteit) en kost € 50,- voor 4 dagen. Je kunt in het huis douchen en naar het toilet. Dit kan voor max. 3 tenten of caravans, dus als je daar in geïnteresseerd bent kun je het beste snel reageren.   
Mail daarvoor naar: marieke.kamperman@yahoo.com

Deze schilder 4-daagse is geschikt voor:

Schilders die pas een paar keer geschilderd hebben. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding.
Ervaren schilders die nieuwe inspiratie willen opdoen en hun creatieve batterij willen opladen.

Reviews

"Marieke geeft fijne tips en adviezen, waardoor je meer dingen durft uit te proberen en veel plezier hebt bij het schilderen. Ik vond het ook erg leuk om met de andere deelnemers aan de schilderreis over kunst te praten. Je hebt snel contact omdat je dezelfde interesse deelt. Ik heb het echt ervaren als een cadeau aan mezelf en ik gun je van harte deze tijd om jezelf te ontwikkelen."

Esther Roodhuizen


>