fbpx

Schilderijen Spreekuur 23feb022

Wat gaaf dat je mee doet met het SCHILDERIJEN SPREEKUUR!

Wil je alsjeblieft max. 4 foto’s sturen van je schilderij? Naast een totaalfoto kunnen dat procesfoto’s zijn en bijvoorbeeld een detailfoto.
Geef verder een korte beschrijving van wat je probleem is.
Stuur je alsjeblieft ook de originele foto mee die je als voorbeeld hebt gebruikt?
Daarnaast wil ik ook graag een korte beschrijving van wat je wél interessant vindt in je schilderij, waar je blij mee bent.
Als laatste hoor ik graag welke verf en ondergrond je hebt gebruikt.
Oh ja geef je ook nog even door voor welke dag je hebt ingeschreven.

Hopelijk zijn er bij de TEAMS meeting ook andere deelnemers aanwezig. Dan kunnen we gebruik maken van “The Wisdom of the crowd”.
Ik vind het daarbij heel belangrijk dat we samen voor een veilige omgeving zorgen. Daarvoor geldt: als je feedback geeft aan een ander, probeer dan dingen te vinden die je aanspreken. Vaak wordt je zelf verrast door wat anderen zien. Dat is de geweldige kracht van werken met een groep.

Omdat dit een nieuw experiment is weet ik nog niet precies hoe het gaat lopen. Onder andere hoe veel deelnemers er zullen zijn en hoe lang we nodig hebben per schilderij. Maar dat maakt het voor mij juist interessant, hopelijk houd jij ook van nieuwe dingen uitproberen 🙂
Zoals ik het nu zie doen we het zo: Ik zal je schilderij (met de originele foto ernaast) via mijn scherm delen. Jij kunt kort uitleggen wat je probleem is en waar je juist blij mee bent. Dan geef ik je feedback en afhankelijk van de tijd vragen we ook aan anderen feedback. De sessie duurt maximaal een half uur voor deze gratis proefperiode.

Ik ben super benieuwd naar jouw werk, mail je dat zo snel mogelijk?

Hier vind je de link naar de TEAMS meeting van woensdag 23 feb 2022
We beginnen echt om 12.00u en stoppen om 12.30u.

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering


Tot binnenkort,
met vriendelijke groet van Marieke Kamperman

PS. Ik neem de TEAMS sessie op zodat ik zelf kan terugkijken waar ik nog dingen kan verbeteren. Het is niet de bedoeling dat ik die sessie deel, zeker niet zonder toestemming van de deelnemers.

>