fbpx


Schilder workshops

Gezellige workshops op zondag & woensdag van 14.00 - 17.00u in Utrecht.
Kies hieronder jouw datum. Het workshop bedrag is inclusief alle materialen, oa acrylverf en doek.
Speciale actie: Als je met zijn tweeën komt betalen jullie allebei maar € 47,- per persoon

Lavender forever - Zon 26mrt 14.00u

Gustav Klimt: Mother & child - Zon 2 apr 14.00u

Van Gogh: Starry night - Zon 16 apr 14.00u

Frida kijkt opzij - Woe 3 mei 14.00u

Het workshop bedrag is inclusief alle materialen.
We werken met acrylverf op formaat 30x40 cm of 40x40cm.
Thee, koffie en wat lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. 
Wanneer je iets anders wil drinken mag je dat zelf meenemen.

Adres: Concordiastraat 68 in Utrecht.
 Je kunt bij het Concordiagebouw meestal gratis parkeren en het is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.


Bij vragen kun je een mail sturen naar: info@mariekekamperman.nl

Docent Marieke Kamperman

Ik vind het heel leuk om les te geven en wil je graag helpen om op andere manieren naar schilderen te kijken, zodat je volop kan genieten van het spelen met verf en andere materialen.

Reizen is mijn grote hobby en ik probeer ter plekke mijn indrukken vast te leggen in verf. Daarnaast maak ik altijd veel foto's om later als inspiratiebron te kunnen gebruiken.

Ik las pas ergens de vraag: ben jij als coach een sleepboot of meer een vuurtoren? Nou dat antwoord is simpel; ik laat graag mijn licht volop schijnen om dingen te verduidelijken, zodat mensen hun eigen creatieve weg kunnen vinden.


Reviews

"Hartstikke leuke workshop waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Je hoeft het voorbeeld niet exact na te maken, je kunt aan Mariekes opdrachten altijd je eigen draai geven. Dat maakt het ook extra leuk om te zien wat de andere deelnemers maken".

Nina Bredemeijer
"Net een leuke workshop bij Marieke gevolgd. Gezellig in een klein groepje. Normaal schilder ik 'serieuze' onderwerpen, zoals portretten van mens en dier in houtskool, aquarel of acrylics. Juist daarom koos ik deze keer voor de vrolijke workshop 'Vuurtoren'. Het is leerzaam om uit je comfortzone te stappen; je creativiteit heerlijk op een speelse manier los te laten en te experimenteren. Marieke geeft duidelijke, ongedwongen adviezen en tips. Ik ga dit zeker ook gebruiken in mijn meer serieuze werken".

Chantal VerheijenBij vragen kun je een mail sturen naar: info@mariekekamperman.nl

Als je een speciaal event wil organiseren voor een eigen groep met collega's of vrienden dan denk ik graag met je mee. 
Deze workshops heb ik ook met grote groepen op andere locaties gegeven, zoals in een restaurant of vergaderzaal.
En ik geef ook regelmatig les in het Engels.>